Dag 15 Tombstone - Reisverslag uit Tombstone, Verenigde Staten van frankcharon - WaarBenJij.nu Dag 15 Tombstone - Reisverslag uit Tombstone, Verenigde Staten van frankcharon - WaarBenJij.nu

Dag 15 Tombstone

Door: Charon

Blijf op de hoogte en volg

14 Juni 2014 | Verenigde Staten, Tombstone

Ook vandaag weer de wekker op tijd gezet aangezien we om 8 uur aan het ontbijt moesten zitten. Ik had besloten om vandaag toch nog een uurtje te gaan rijden om 9 uur, aangezien we hier toch uiteindelijk waren gekomen zodat ik in Amerika kon paardrijden. Vandaag hadden we een klein groepje met 2 Ierse vrouwen en de 2 wranglers. De Ierse vrouwen konden ook redelijk paardrijden dus de wrangler zei dat het vandaag een iets snellere rit zou worden dan gister. Eindelijk! Rond kwart over 9 vertrokken we en ik had weer hetzelfde paard als gister, Freckles. We zijn uiteindelijk bijna 2 uur weg geweest in plaats van 1 uur en we zijn inderdaad wat harder gegaan dan gister maar het was nog steeds niet heel spectaculair ofzo. Wat wel leuk was is dat we niet op de paden bleven dus we gingen echt de heuvels op en af tussen de cactussen en de struiken door. Soms ook nog best wel eng wat overal lagen lossen stenen en de paarden gleden daarom ook af en toe weg als je de heuvel af ging.
Frank had besloten om te gaan zwemmen, aangezien ik een uur weg zou zijn. Uiteindelijk heeft hij alleen heel even in het bubbelbad gezeten omdat er superveel wespen bij het zwembad zitten. Je kan niet eens het trapje af om in het zwembad te komen omdat deze vol zit met wespen. Wel echt heel jammer want we hadden het wel lekker gevonden om hier te kunnen zwemmen. Uiteindelijk was ik dus pas over rond kwart over 11 terug dus we hebben samen met de 2 Ierse vrouwen aan de bar wat gedronken en al gauw was het dan ook weer lunchtijd. Vandaag kregen we een superlekkere hamburger. Niet heel erg gezond maar wel echt heel lekker. 's Middags wisten we eigenlijk niet wat we moesten gaan doen. Ik ben na de lunch eerst gaan douchen omdat ik door het paardrijden helemaal onder het stof zat. Rond een uurtje of 2 besloten we om maar even naar Tombstone te rijden aangezien we geen zin hadden om heel de middag op de ranch te hangen. Omdat we op de heenreis al even door Tombstone waren gereden hadden we eigenlijk al gezien dat er helemaal niets te doen was maar hier op de ranch zei iedereen dat Tombstone heel leuk was. En achter de doorgaande weg was inderdaad een straatje wat echt een beetje toeristisch was. Het stelde niet heel veel voor want je had een paar saloons en wat souvenir winkeltjes maar op zich wel leuk om doorheen te lopen want hier heb je pas echt het idee alsof je in het wilde westen zit. Bij een saloon hebben we uiteindelijk nog even wat gedronken en hier hadden alle barvrouwen ook echt een beetje die westernjurken enzo aan dus dat was wel grappig om te zien.
Op de terugweg zijn we meteen maar even gaan tanken zodat we dat morgenochtend niet meer hoeven te doen.
Rond kwart over 3 waren we al weer terug op de ranch en we hadden nog steeds niets te doen.. Uiteindelijk zijn we in de saloon maar een beetje gaan kaarten en later hebben we met het stel uit Texas nog gepokerd. Om half 7 kregen we weer het diner. Vooraf hadden we een pastasalade, als hoofdgerecht sperziebonen, zalm en aardappelpuree, en als toetje had Frank cheesecake. Het eten is hier echt supergoed dus dat is wel echt beter.
Vanavond is er pokeravond in de saloon dus ik denk dat we daar Zometeen even gaan kijken en misschien vast een beetje onze koffers inpakken.
Morgen vertrekken we na het ontbijt naar Sedona. Aangezien we via de apache trail gaan (schijnt een mooie en leuke route te zijn) doen we er zo'n 8 uur over om in Sedona te komen. Ik hoop dat we er echt een beetje op tijd zijn zodat we daar nog even kunnen wassen want dat begint nu toch wel weer tijd te worden..
We zijn toch ook wel heel blij dat we morgen vertrekken van de ranch. De ranch is absoluut niet het geld en de tijd waard geweest helaas, maarja dat wisten we ook niet van tevoren.
Hopen dat het vanaf morgen weer allemaal super wordt:)

X vanuit een bloedheet en saai Tombstone

• 15 Juni 2014 - 08:54

Oma:

Iedere ochtend ga ik eerst kijken naar jullie verslag,ikzal het missen als jullie weer terug zijn.Jammer dat het op de ranch tegen gevallen is.Vanavond je ouders even bellen.
    Het is vadaag vaderdag,dat lopen jullie vaders mis.[zal wel goed komen.]
    Liefs . Oma.

• 15 Juni 2014 - 22:20

Marianne:

Ach joh, misschien viel het wat tegen maar jullie hebben in ieder geval goed gegeten.
    Is ook wat waard toch?
    Leuk om te lezen allemaal en een beetje mee te reizen zo.
    Wij vandaag naar Guus geweest. Was een feestje in eindhoven met ook nog eens een optreden van Nielson, Kane, cezar Zuiderwijk en Edwin Evers.
    Heb nu alleen een piep in mijn oren door het volume maar dat zal morgen wel weer over zijn.
    Bo voor het eerst lang alleen geweest vandaag, beetje zielig wel maar net lekker een poosje laten rennen en spelen.
    Hebben het zo weer een beetje goed gemaakt.
    Voor morgen goede reis en rij voorzichtig.
    Groetjes........