Dag 28 Death Valley - Mammoth Lakes - Reisverslag uit Mammoth Lakes, Verenigde Staten van frankcharon - WaarBenJij.nu Dag 28 Death Valley - Mammoth Lakes - Reisverslag uit Mammoth Lakes, Verenigde Staten van frankcharon - WaarBenJij.nu

Dag 28 Death Valley - Mammoth Lakes

Door: Charon

Blijf op de hoogte en volg

27 Juni 2014 | Verenigde Staten, Mammoth Lakes

Vandaag niet zo vroeg de wekker gezet aangezien we pas om 11 uur uit hoeven te checken en we moeten vandaag alleen maar naar Mammoth Lakes rijden. Ons hotel van vannacht was echt 10x niks. We wisten dat we na Las Vegas er alleen nog maar op achteruit zouden gaan maar dit motel was wel heel erg. Kregen een kleine dubbele bungalow met een super smal en slecht queen bed en een douche die echt verschrikkelijk was. We waren dus blij dat we hier weer snek weg gingen! Aangezien er hier in Death Valley echt helemaal niks zit zijn we bij het restaurant nog snel gaan ontbijten. Hier waren ze niet al te vriendelijk maar het ontbijt was wel oké. Rond kwart voor 12 reden we weg richting Mammoth Lakes. Vandaag komen we niet zo veel tegen en Mammoth Lakes is alleen een stop omdat het te ver rijden is naar Yosemite. Vandaag mocht ik weer lekker rijden, heerlijk! Die auto gaan we echt zo erg missen! Onderweg nog even gestopt om te tanken en om te lunchen. Rond een uurtje of 4 kwamen we in Mammoth Lakes aan. Het was net alsof je in Zwitserland was, want dit is in de winter echt een ski gebied. Nu was het hier nog zo'n 32 graden. In het hotel even lekker wezen relaxen, wezen douchen en gekeken waar we zouden gaan eten. Ook hier zat weer een sushi tent dus we besloten om maar weer sushi te gaan eten. Voordat we naar het restaurant gingen eerst nog even door Mammoth Lakes gereden en het is echt een leuk dorpje! We kwamen nog een bioscoop tegen maar helaas draaiden ze hier alleen oude en onbekende films. Uiteindelijk maar naar het restaurant gereden. Hier is het geen all you can eat sushi en we wisten niet precies wat wat was. Uiteindelijk maar kip teriyaki met tempura en wat sushi met zalm en garnalen besteld. Frank vond de sushi wel lekker, maar ik vond het echt een stuk minder lekker dan de sushi die we eerder hadden gegeten. Na het eten nog even een rondje gereden door Mammoth Lakes en daarna in het hotel lekker tv gekeken op bed en een planning voor morgen gemaakt.